tiistai 3. kesäkuuta 2014

Valmiita ovat!Yksi käsityö toisensa jälkeen alkaa valmistua. Niin myös parvillinen Surumielisiä Pielisiä on valmiina lennähtämään maailmalle.


Osa Pielisistä on varattu tutuille mukeloille, mutta muutama riittäisi jakoon asti. Jos siis olet aina haaveillut omasta variksesta, joka on melkein vaaraton ja henkisesti tasapainoinen, niin laitapa  minulle sähköpostia (kirpparikeiju at hotmail piste com). Yhdestä variksesta pyydän postikuluineen 20 euroa.


Täällä näitä nyt olisi! Kraak!


8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja. Oletko kaavat mistä löytänyt vai kehitellyt itse mallin? Voisin ommella tuollaisia itsekin lasten iloksi. Tilda hahmoja meiltä löytyy jo useampi, vaihtelu virkistäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve!

   Ja kiitokset!

   Malli on ihan itse suunniteltu. Jos etsit ohjeita pehmoleluihin, voisit kokeilla googlettaa kuvahaulla erilaisia ompeluohjeita. Kuvahaku on näppärä tapa selata nopeasti valtavaa valikoimaa, ja aina löytää kaikenmoista ihanaa. Minulle on aikaisemmin tullut Suuri käsityö -lehti, ja jos etsin jonkinlaista tietyntyyppistä ohjetta, saatan käydä käsityölehden nettisivujen hakulomakkeessa katsomassa, mistä lehdestä mikäkin ohje löytyy.

   Toisaalta omiakin malleja on ihan helppo suunnitella, jos vain saa ajatuksen päästä kiinni :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!